A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü

Pinty Plus Chalk alapozó krétafesték sprayhez, 400 ml - fehér

Ár:
2.580 Ft
Pinty Plus Chalk spray krétafesték bútorfestéshez, vagy bármely felület dekorálására. Javasolt a Pinty Plus Chalk alapozó használata. Számos felületre használható: fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, tábla felületek, üveg. A teljesen megszáradt felületet Pinty Plus Chalk vízbázisú matt lakkal érdemes lekezelni.
Cikkszám: CK-820
Szerezhető hűségpontok: 7
Várható szállítás: 2019. június 06.
MEGVÁLTOZOTT SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Használható vasra, fára, kemény műanyagra, laminált felületekre. Alkalmazható a pórusok tömítésére is. Használat után várj egy órát, mielőtt a kréta-festéket felvinnéd. Javítja a tapadást a Pinty Plus Chalk paint sprayvel festeni kívánt felületen, de vas esetében véd a rozsdásodástól is. Használható fa, kemény műanyag, laminált és fém felületen is. Fa felület pórusainak tömítésére is használható. Száradás után enyhén csiszold meg, a tökéletesebb felület elérése érdekében. 

Egy flakon kb. 1,40 nm-re elegendő. Felületi száradás 1 óra, teljes száradás 24 óra.

Használat előtt rázd fel a flakont, legalább 1 percen keresztül, amíg nem hallod a benne lévő golyókat. Kb 25-30 cm-ről fújd a felületre, először vízszintes, majd függőleges irányban. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetsz el és elkerülheted az alapozó megfolyását. Az alapozás befejezésével a flakont fordítsd fejjel lefelé és addig nyomd a szórófejet, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatod és később is tudod használni a sprayt. 

Hasonló termékek

Cikkszám: 01-20761
Festés előtti alapozó paszta fa, fém, üveg, műanyag felületekre.
841 Ft
Cikkszám: 01-22687
Bútorfestéskor és felújításkor ajánlott alapozó festék. A Dekor Paint Soft alá kell kenni vékony rétegben. Koptatott hatású, shabby chic és vintage bútorok.
841 Ft
Cikkszám: 01-2493
Akril alapozó minden felületre, fa, üveg, fém, műanyag, cserép. Javasolt decoupage és egyéb dekorációs technikákhoz. Ecsettel, szivacsecsettel is felvihető. Jó tapadású alapozó réteget képez.
841 Ft
Cikkszám: 01-28152
A lágy alapozó paszta (gesso) teljes száradás után csiszolható, így porózus felületek további díszítésének előkészítésére javasolt. Segítségével könnyen kiküszöbölhetőek a rétegek közötti szintkülönbségek, ezeket csiszolással egy szintbe hozhatjuk. Kiváló
841 Ft