A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü
Most éppen itt jársz: > >

Kuponok beváltása

1. ÁLTALÁNOS KUPON - tetszőlegesen kiválasztott termékekhez használható
Ebben az esetben a kuponon csak egy kód szerepel, a kedvezmény mértéke (fix összeg, vagy százalékos) és a lejárat dátuma (amennyiben van ilyen).

I.) Amikor végeztél az egyéb termékek vásárlásával, a kosaradra kattintva a rendszer félre nem érthetően navigál, hogy mit kell tenned a továbbiakban - az erre utaló mezőbe csak be kell írnod a kupon kódját és megnyomnod a "Beváltás" gombot.
II.) A folyamat legvégén már a kedvezményes árat fogod látni a megrendelés véglegesítését követően, és még fizetés előtt.

2. TERMÉK KUPON - egy konkrét termék kedvezményes megvásárlásához használható
Ebben az esetben a kuponon szerepel maga a termék, a beváltásához szükséges kód, a kedvezmény mértéke (fix összeg, vagy százalékos) és a lejárat dátuma.

I.) Tedd be a kuponon szereplő terméket a kosaradba.
II.) Amikor végeztél az egyéb termékek vásárlásával is, a kosaradra kattintva a rendszer félre nem érthetően navigál, hogy mit kell tenned a továbbiakban - az erre egyértelműen utaló mezőbe csak be kell írnod az adott termék kuponkódját és megnyomnod a "Beváltás" gombot.
Akkor kapsz hibaüzenetet, ha a kuponon szereplő termék nincs a kosaradban, vagy elütötted a kódot.
III.) A folyamat legvégén már a kedvezményes árat fogod látni a megrendelés véglegesítését követően, de még fizetés előtt.

1. A kuponokat a re-kreativ.hu webáruházból történő vásárlás során lehet igénybe venni. A kuponokkal termékeket, vagy szolgáltatásokat kedvezményesen lehet megvásárolni. A kedvezmény mértéke minden kuponon fel van tüntetve.

2. A kuponok beváltása bizonyos feltételek teljesülése mellett lehetséges:
- a kuponokon fel van tüntetve azok érvényessége, így csak a jelzett időintervallumban használhatóak fel. Az érvényesség meghosszabbítására egyedi kérés alapján nincs lehetőség.
- egy kupont csak egyszer lehet beváltani.
- egyes kuponokat csak korlátozott számban adunk ki. Ennek mértéke a kuponon fel van tüntetve. Amennyiben nem található ilyen jellegű információ a kuponon, az korlátlan számú vásárló részére elérhető.

3. A kuponokat a Kosár tartalmára kattintva lehet beváltani. A beváltásra egyértelműen utaló mezőbe be kell írni az adott kupon kódját. A rendszer automatikusan hozzáadja a vásárláshoz  a kuponon szereplő kedvezményt, így a rendelés végösszegében ez már szerepelni fog. 

Egy vásárlás során csak egy kupon váltható be!
Egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

Ha további kérdésed van a kuponok beváltásával kapcsolatban, hívd az ügyfélszolgálatunkat