A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü
Most éppen itt jársz: Kezdőlap >

Kreatív csomagok

Kreatív csomagok

A kreatív csomagok tartalmazzák a képeken megjelenített tárgyak elkészítéséhez szükséges dekorációs elemeket (chipboardok - karton díszítések, fém kiegészítők, mágnes, zárak, zsanérok) és a díszítendő alapot, valamint az összeállítási útmutatót. A szükséges ragasztók, festékek és egyéb vegyszerek, valamint stencilek (festősablonok) és javasolt decoupage-, vagy transzferpapírok opcionálisan rendelhetőek az egyes csomagokhoz kapcsolt listából (kattints a Részletekre).
Ajándékba is adhatóak (születésnap, névnap, évforduló, ballagás, karácsony), vagy lakásdekorációként is szolgálhatnak. 
A csomagokat igyekszem úgy megtervezni, hogy az elkészítésük egyszerű legyen. Az útmutató részletes, és bizonyos esetekben a követendő lépéseket filmen is bemutatom.

Nézz vissza később is, mert folyamatosan kerülnek fel az újabb tematikus csomagok!

Ha mégis további segítségre lenne szükséged, bármikor megkereshetsz a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén.

Re-Kreatív Kézműves Műhely, saját termék
 

Rendezés:
Nézet:

A csomag tartalmazza a karton alapot és a hozzávaló filc díszítéseket, 3 színben (ezekkel a karton alap több rétegben befedhető): sötétzöld, sötétbarna, világoszöld, továbbá 10 szem gyöngyöt. Ragasztáshoz Technokol javasolt.

Cikkszám: KCS-011
1.200 Ft

A csomag tartalmazza a karton elemeket, amelyekből összeállítható a varrókészlet, 10 db festhető, dekupázsolható formát szalagok, csipkék feltekeréséhez, továbbá a filc belső lapokat és 1 db tetszőlegesen kiválasztott decoupage papírt.
Válaszd ki a kínálatból azt a decoupage papírt, amit használni szeretnél (a cikkszámát majd a megrendelés Megjegyzés rovatába írd be), továbbá, hogy milyen színű filcekből készüljön el a belső borítás - pl. sötétkék alaphoz bézs vastag filc, amibe a tűket bele lehet szúrni. A választott papírodhoz látni fogom, hogy milyen színű filcek illenek. (Az erre vonatkozó kérésed szintén a Megjegyzés rovatba írd majd bele.) Ha nem tudsz dönteni, hívj fel :-)

 

Cikkszám: CRT-007-1
2.200 Ft

A csomag tartalmazza az elkészítéshez szükséges karton alapokat, valamint 4 db mintaívet.
Elkészítés:
A kivágott mintákat a karton lapokra kell ragasztani. Hobby ragasztóval vékonyan be kell kenni mindkét felületet és óvatosan egymásra illeszteni. Amikor már majdnem megszáradtak, sütőpapír közé kell tenni és egy nehezékkel pár órát préselni.
Javasolt ragasztó: Hobbiragasztó
Nehézségi fok: *

Cikkszám: KCS-010
2.990 Ft

A csomag tartalmazza az elkészítéshez szükséges karton alapokat, kiegészítő díszítéseket (chipboardok), a filc köztes elemet, valamint a decoupage papírokat (méretre igazított mintákkal) és fém díszt.
Méret: 20 x 20 x 10 cm

Elkészítés:
Javasolt ragasztók: Technokol Rapid és hobby ragasztó
Az összeállítás folyamata az alábbi facebook linken nézhető meg (élő bemutató rögzítése):
ÖSSZEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ
Nehézségi fok: **
 

Cikkszám: KCS-008
4.990 Ft
A csomag tartalmazza az elkészítéshez szükséges táskát és a ragasztható filc rátéteket - 1 mm, a filc ajándékkísérőt és a hozzávaló szalagot, filc formát és mozgó szemeket.
Méret:
- táska: 17 x 34 cm
Elkészítés:
Javasolt ragasztó: Technokol Rapid
A táska belső részébe egy műanyag fóliát érdemes betenni ragasztás előtt.
A filc rátétek hátoldalát be kell kenni ragasztóval és a képen látható elrendezésben felragasztani őket a helyükre. A teljes száradási idő 24 óra, ezt követően használatba vehető. 
Cikkszám: KCS-002
2.180 Ft
A csomag tartalmazza az elkészítéshez szükséges filc alapokat (fekete asztalközép - 3 mm és 8 db poháralátét) és a ragasztható filc rátéteket - 1 mm.
Méretek:
- asztalközép: 25 x 35 cm
- poháralátét: 9 cm átmérő 
Elkészítés:
Javasolt ragasztó: Technokol Rapid
A filc rátétek hátoldalát be kell kenni ragasztóval és a képen látható elrendezésben felragasztani őket a helyükre. A teljes száradási idő 24 óra, ezt követően használatba vehető.
Cikkszám: KCS-001
2.250 Ft