A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Decoupage papírok

Decoupage (dekupázs) technikához használható klasszikus papírok, amelyek számos felhasználási lehetőséget kínálnak és messze túlmutatnak az "egyszerű" dekupázstechnikán - tényleg csak a képzelet szabhat határt. 

MILYEN TECHNIKÁKHOZ HASZNÁLHATOD EZEKET A PAPÍROKAT?

1. Klasszikus dekupázshoz - amikor a kivágott mintát vizezést követően, matt dekupázs ragasztólakkal viszed föl a felületre

2. Kasírozáshoz - vagyis egy nagyobb felület (pl. doboz oldalai) bevonása papírral. Ehhez válogass a háttérpapírokból. Ragasztáshoz használhatod a matt dekupázs ragasztólakkot, de ha nagyobb a felület, akkor keverj össze 50-50%-ban hobbiragasztót (vagy mozaik- és kavicsragasztót) kartonragasztóval, majd tegyél hozzá kevés felfőzött és lehűtött vizet, hogy könnyen kenhető keveréked legyen.

3. Transzferáláshoz - A módszer nagyon egyszerű, bárki hozzáfoghat, minden előzetes gyakorlat nélkül is! Használhatod kartonra, fára, alapozott üvegre és fémre, valamint textilre.
Az egyes papírok esetében kattints a Részletek gombra és válaszd ki, hogy azt a mintát klasszikus dekupázspapír, vagy transzferpapír formában kéred! Erre azoknál a papíroknál van lehetőséged, ahol jelentősége van annak, hogy a minta tükrözve legyen, pl. feliratok esetében.

BŐVEBBEN

4. Saját scrapbook papír készítéséhez - Bizony sokszor jönne jól scrapbook technikával készített darab esetében egy-egy, csak dekupázspapíron található minta, vagy felirat, vagy kisebb dekoráció. Ezeket a papírokat pár pillanat alatt átalakíthatod a saját igényeid szerint. Semmi más nem kell hozzá, csak egy alapkarton (pl. fehér scrapbook, vagy tetszőleges  karton) és áthelyezhető ragasztóspray. Vágd az alapkartont arra a méretre, formára, amire éppen szükséged van, így csak annyit használsz a papírból, amennyit kell!

ÍGY HASZNÁLD SCRAPBOOK TECHNIKÁHOZ - FILM (3 perc)

Rendezés:

Kép transzfer gél - 100 ml

Univerzális, átlátszóra száradó transzfer gél, amivel bármely felületre átvihető színes vagy fekete-fehér kép.
Cikkszám: 01-35360
2.286 Ft

Kisokos - Decoupage papírok használata

A Re-Kreatív Shop időszakos ingyenes kiadványa.
Letöltéshez helyezd a kosaradba a vásárolt termékek mellé.
Cikkszám: 00-KIS01
0 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére