A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü
Most éppen itt jársz: > >

Fontos információk

2018. 02. 28. 19:17:59

Egyes termékek összsúlya meghaladja az átalánydíjas szállítás kereteit, ezért amennyiben a kosaradban az itt felsorolt termékek is vannak, a rendszer automatikusan súly alapján fogja kalkulálni a szállítás díját:
- Lágy dekorfesték (Dekor Paint Soft)
- Alapozó lágy dekorfestékhez
- Matt és selyemfényű dekorlakk
- Repedő dekorfesték 
- Tempera

Ez egyben azt is jelenti, hogy ezeket a termékeket kizárólag futárszolgálattal szállítjuk, más mód nem vehető igénybe - bár a rendszer felajánlja, egyéb beállítási lehetőség hiányában.
Amennyiben a felsorolt termékekhez más szállítási módot választottál, azt javítani fogjuk, előzetes értesítés nélkül.

További információ a Szállítási feltételek alatt.

2018.02.28.

2017. 12. 05. 06:43:09

2018.01.31. - Visszaállítottuk a készpénzes fizetés lehetőségét személyes átvétel esetében.

Tavaly decemberben sajnos arra kényszerültünk, hogy ezt megváltoztassuk, mert több megrendelés is "beragadt", amelyeknek az adminisztrálása sok időt és energiát igényelt, egy nagyon nehéz időszakban.

Kérjük, hogy a személyes átvételt felelősséggel válaszd és az összekészített csomag átvételről szóló e-mailünket követően, legkésőbb az 5. napon vedd át.

Köszönjük a megértésed!

2017.12.05. - A személyes átvétel feltételei a mai nappal megváltoznak!

fizetés módja személyes átvétel esetében: kizárólag előre utalással, vagy vásárláskor bankkártyával. 
Átvételkor a helyszínen nem lehet készpénzben (vagy bankkártyával) fizetni!

Amennyiben korábban vásároltál már tőlünk a fenti szabálytól egyedi megbeszélés alapján eltérhetünk. 
Egyeztetéshez hívd a + 36 30 9915-451-es telefonszámot!

2017. 12. 01. 19:21:27

Folyamatosan értesítjük a freemail-es hírlevél feliratkozóinkat arról, hogy a postaládájukba vélhetően nem érkeznek meg a leveleink.
Professzionális hírlevélküldő rendszert használunk, ami minden hozzá kötődő aktivitást rögzít és ebből látjuk, hogy a freemailes címek (és csak azok) esetében valamilyen probléma van.

A freemailes levelezőrendszer hibáját mi nem tudjuk megoldani.

Reméljük, hogy azért az olvasónk maradsz, mert a visszajelzésekből az derül ki, hogy hasznosak és informatívak a leveleink. Nagyon minimális az önként leiratkozók száma.
Mi a megoldás?
- hozz létre a hírleveleknek egy gmail.com-os fiókot és ezzel az új e-mail címmel regisztrálj ismét a re-kreativ.hu oldalon - Feliratkozás a hírlevelekre
- lehet, hogy az első levelek a spam mappába kerülnek, de ha a gabriella.solyom@gmail.com címet felveszed itt a levelezőlistádra, akkor minden esetben meg fogod kapni a hírleveleinket  

Mit teszünk mi?
- most kiküldjük a tájékoztató levelet, egyenként, minden freemailes feliratkozónknak, mert lehet, hogy vártad/várod a hírleveleinket, csak azok nem jönnek ...
- kérjük, hogy 2018. január 1-ig regisztrálj az új e-mail címeddel, mert ezt követően a freemailes címeket töröljük a listánkból. Kénytelenek vagyunk, mert nem aktív címekre nincs értelme kiküldeni a leveleket. Nem számítunk a későbbiekben pozitív változásra a freemail üzemeltetőjétől, ez sajnos egy hosszabb ideje fennálló probléma.

Gmail.com-os fiókot 5 perc alatt létre lehet hozni magyar nyelven is, a használata egyszerű és biztonságos.