A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Fém bödön átalakulása

fém bödön decoupage technikával, rózsamintás szalvétával

A hétfői on-line foglalkozáson alakult át ez a fém bödön (ócskapiaci darab), és kapott új ruhát a résztvevők útmutatásai és ötletei alapján. Izgalmas volt így együtt gondolkodva dolgozni, úgyhogy meg fogjuk ismételni.

Eredetileg is le volt már festve és egy kis virágminta volt rajta, de megérett s változásra: hagymatartó bödönként fukcionál (mert ténylegesen ez volt eredetileg is a funkciója).

Némi csiszolás, tisztítás után újra kapott egy alapozó réteget, majd fehér akrilfesték következett és a betépkedett szalvéta felragasztása.
Minden lépésem a résztvevők irányították - már eleve mintát is ti választottatok. A minta elhelyzésétől kezdve, az alkalmazott technikákon, munkafázisokon át, mindent ti találtatok ki és mondtátok, hogy mikor mit csináljak. Sokkal jobb volt így együtt gondolkodni :-)
Persze, a szükséges információkkal kiegészítettem a javaslatokat, hogy mindenki számára egyértelmű legyen mi is történik.

A végén matt lakk kerülhet rá, vagy pl. finomvonalas repesztés - és ez utóbbi fog megtörténni közkívánatra. Ezt oldószeres lakkal majd mindenképpen le kell védeni!

A foglalkozás filmjét IDE KATTINTVA tudod visszanézni a facebook oldalunkon.

Az oldal tetejére