A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü

Decoupage papírok

Az itt található Re-Kreatív márkájú klasszikus dekupázspapírok (decoupage) számos felhasználási lehetőséget kínálnak és messze túlmutatnak az "egyszerű" dekupázstechnikán - tényleg csak a képzelet szabhat határt. 

MILYEN TECHNIKÁKHOZ HASZNÁLHATOD EZEKET A PAPÍROKAT?

1. Klasszikus dekupázshoz - amikor a kivágott mintát vizezést követően, matt dekupázs ragasztólakkal viszed föl a felületre

2. Kasírozáshoz - vagyis egy nagyobb felület (pl. doboz oldalai) bevonása papírral. Ehhez válogass a háttérpapírokból. Ragasztáshoz használhatod a matt dekupázs ragasztólakkot, de ha nagyobb a felület, akkor keverj össze 50-50%-ban hobbiragasztót (vagy mozaik- és kavicsragasztót) kartonragasztóval, majd tegyél hozzá kevés felfőzött és lehűtött vizet, hogy könnyen kenhető keveréked legyen.

3. Transzferáláshoz - A módszer nagyon egyszerű, bárki hozzáfoghat, minden előzetes gyakorlat nélkül is! Használhatod kartonra, fára, alapozott üvegre és fémre, valamint textilre.
Az egyes papírok esetében kattints a Részletek gombra és válaszd ki, hogy azt a mintát klasszikus dekupázspapír, vagy transzferpapír formában kéred! Erre azoknál a papíroknál van lehetőséged, ahol jelentősége van annak, hogy a minta tükrözve legyen, pl. feliratok esetében.

A hozzávaló vegyszer a Transzfer médium.

Bővebben erről itt olvashatsz.

4. Saját scrapbook papír készítéséhez - Bizony sokszor jönne jól scrapbook technikával készített darab esetében egy-egy, csak dekupázspapíron található minta, vagy felirat, vagy kisebb dekoráció. Ezeket a papírokat pár pillanat alatt átalakíthatod a saját igényeid szerint. Semmi más nem kell hozzá, csak egy alapkarton (pl. fehér scrapbook, vagy tetszőleges  karton) és áthelyezhető ragasztóspray. Vágd az alapkartont arra a méretre, formára, amire éppen szükséged van, így csak annyit használsz a papírból, amennyit kell!

Rendezés:
Nézet: