A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü

Decoupage technika kezdőknek

A decoupage technika alapjait lépésről-lépésre bemutató sorozatunkban azoknak szeretnénk szakértő segítséget nyújtani, akik most ismerkednek ezzel a szép díszítő technikával. Érdemes jól elsajátítani az alapokat, hiszen ebből lehet a későbbiekben építkezni.
A szerző több, mint 15 éve foglalkozik dekorációs technikákkal, több évig a Pentacolor nemzetközi trénereként oktatta az alapanyagok és technikák használatát 17 országban, továbbá tervezett számos decoupage, rizs és scrapbook papírt az olasz Stamperia részére.

A teljes cikk olvasásához kattints a címre!

2019. 07. 23. 11:25:01

kék sellő decoupage papír szett, kerek kartondoboz

A dobozt a legújabb decoupage papír kollekciónkkal díszítettem : "Kék sellő" és 30 db. háttérpapírból és kivágható mintákból áll.
Nagyon könnyű vele dolgozni - egy on-line foglalkozáson lépésről-lépésre követhető az elkészítése, részletes magyarázatokkal.

2019. 02. 12. 00:00:00

Tipikus, gyakori dekorációs hibák decoupage technika esetében

A cikksorozat 3. részében arról lesz szó, hogy mitől szép a szép, vagy másképpen fogalmazva mitől látunk szépnek valamit.
Van néhány tipikusnak mondható, gyakori hiba, amit könnyű elkövetni. 
Hibázni mindannyian hibázunk, kevesebb és több gyakorlat birtokában is, ezek nem szabad, hogy a kedvünket szegjék - inkább tanuljunk belőlük!

2019. 01. 30. 19:11:31

Amikor a dekorációt kitaláljuk, több szempontot is mérlegelni kell. A választott minta sok esetben meghatározza az alkalmazandó technikákat is és természetesen, a fő mintához társítható egyéb kiegészítőket. Ugyanakkor, ha használati tárgyról van szó, a funkcionalitását is szem előtt kell tartani.
Ahhoz, hogy bizonyos hibákat szemléltetni tudjak, körülnéztem a pinteresten és onnan gyűjtöttem ki néhány képet.

2019. 01. 27. 06:56:28 Sólyom Gabi

Tipikus, gyakori hibák decoupage technikában

Van néhány tipikusnak mondható, gyakori hiba, amit könnyű elkövetni. Ahhoz, hogy ezeket szemléltetni tudjam, körülnéztem a pinteresten és onnan gyűjtöttem ki néhány képet.
Hibázni mindannyian hibázunk, kevesebb és több gyakorlat birtokában is, ezek nem szabad, hogy a kedvünket szegjék - inkább tanuljunk belőlük!

2019. 01. 26. 17:39:37

decoupage technika kezdőknek, szalvétatechnika, szalvéta felragasztása

A decoupage (dekupázs) vagy szalvétatechnika segítségével egyedi, szép tárgyakat készíthetsz. Ahhoz, hogy kezdőként, szinte már az első pillanattól szépen kidolgozott darabok kerüljenek ki a kezeid közül, érdemes az alapokat jól elsajátítani, mert ebből lehet majd a későbbiekben építkezni.
Kevés olyan embert ismerek, aki elkezdte, megtanulta, majd teljesen abbahagyta a decoupage-t ... mert ez egy nagy szerelem is egyben :-)