A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.
Menü

Szuper üveggyanta 1:1, kétkomponensű, víztisztára száradó műgyanta

A Szuper üveggyanta egy kétkomponensű, átlátszó műgyanta, mely nem sárgul.
HASZNÁLATA:
1. Mérd össze 1:1 térfogat egységnyi arányban az A és a B komponenst (vagyis egyenlő arányban) és fa spatulával keverd jól össze őket.
2. Az elegyhez keverhetsz art mica port vagy metál pigmentport is, így fémes, csillogó hatást érhetsz el. Az elegyet közvetlenül is ráöntheted a felületre, vagy beleöntheted szilikon formába is. A professzionális szilikon öntőformákból kivéve, a végeredmény fényes, sima felület lesz. Egyéb formák matt jellegű hatást eredményezhetnek.
A terméket alapvetően kisebb tárgyakhoz (pl. ékszerekhez) és öntésekhez ajánljuk.
3. Amennyiben szilikon formát használsz, tartsd be az alábbiakat:
- a kiöntött mennyiség vastagsága maximum 2 mm lehet
- amennyiben vastagabb tárgyat szeretnél, azt több réteg öntésével érheted el
- a kiöntött tárgyat 24 óra száradás után tudod kivenni a formából, ami ekkor még rugalmas. A teljes száradási idő 72 óra, ezt követően az anyag nagyon kemény és ellenálló lesz.
4. A színezéshez használj gyanta színezőket a fedő, és média tintákat az átlátszó színekhez. A gyantához keverhetsz füstfóliát, galaxy pelyhet, színes füstfólia pelyhet és szórógyöngyöt
is. Az eszközöket tisztító alkohollal lehet elmosni, valamint az alkohol segít a keletkező légbuborékokat is megszüntetni. A buborékokat szakácsfáklyával is eltávolíthatod. A megszilárdult gyanta csiszolható és polírozható. 

szuper üveggyanta kétkomponensű, Pentart

Az üveggyantát professzionális szilikon formába érdemes önteni, mert csak így lesz szép sima és fényes a felülete. Ezek belső felülete egy speciális bevonatot kapott.
IDE KATTINTVA találod a formákat. 

Rendezés:
Nézet:
Szuper üveggyanta egy kétkomponensű, átlátszó műgyanta, mely nem sárgul. Alkalmas ékszerek, kisebb, nagyobb dekorációk készítéséhez.
Cikkszám: 01-40054
5.999 Ft
Szuper üveggyanta egy kétkomponensű, átlátszó műgyanta, mely nem sárgul. Alkalmas ékszerek, kisebb, nagyobb dekorációk készítéséhez.
Cikkszám: 01-40055
10.975 Ft